Jonnan vinkit

Näin minusta tuli yrittäjä Pudasjärvelle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vitae nisl iaculis, tincidunt augue ac, consectetur nibh. Integer gravida mi nec rhoncus hendrerit. Donec diam lectus, dictum eu est iaculis, maximus luctus nisi. Mauris et nunc egestas nulla euismod interdum vitae dictum neque. Donec egestas auctor tincidunt.

”Retkeily kansallispuistossa ja Syötteen muissa retkeilykohteissa. Perheemme ykköskohde on Ahmatupa talvisaikaan. Kävimme siellä ensimmäistä kertaa yöretkellä kun vauvaoli nelikuinen. Latua pitkin pääsee perille asti ja lasta saa vedettyä helposti ahkiossa. Retkeilyä ei siis tarvitse lopettaa vauvan tultua”

Jos haluat tulla tutustumaan Kaisun mainitsemiin maisemiin, varaa majoitus Syötteeltä!

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vitae nisl iaculis, tincidunt augue ac, consectetur nibh. Integer gravida mi nec rhoncus hendrerit.”

Haaveiletko yrittäjyydestä matkailualalla? Apua ja neuvoja tarjoaa Pudasjärven Kehitys oy.

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vitae nisl iaculis, tincidunt augue ac, consectetur nibh. Integer gravida mi nec rhoncus hendrerit.”

Tiloja yrittämiseen ja asumiseen löydät Pudasjärven kaupungin Tonttipörssistä.

Jonnan tarina

Ennen husky-yrittäjyyttä Pudasjärvellä Jonna työskenteli Oulun Edenissä, missä oli enemmän koneella istumista, kuin asiakkaitten kanssa tekemistä. Silloin Jonna teki itselleen unelmakartan ja kirjoitti, että viiden vuoden päästä hän aikoo työskennellä luonnon keskellä ihmisten ja eläinten parissa. Tutustu Jonnan tarinaan ja katso, miten kaikki kävi!

Tervetuloa järjen äärelle

Pudasjärvi – Järjen äärellä on sarja, jonka taustalla on Pudasjärven kaupunki, Pudasjärven Kehitys ja Syötteen Matkailuyhdistys. Jos inspiroidut muuttamaan, matkustamaan tai perustamaan yrityksen Pudasjärvelle, ole rohkeasti yhteydessä, otamme sinut lämmöllä vastaan.